Επιστροφές - Αλλαγές Προϊόντων

Επιστροφές - Αλλαγές Προϊόντων

Η επιστροφή και αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται δεκτή εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210-3001709. Τα έξοδα αντικατάστασης είναι 6,00 €, περιλαμβάνουν την επιστροφή και την αποστολή του νέου προϊόντος, τα οποία πληρώνετε με την παραλαβή. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει με την courier που θα σας υποδείξουμε, σε διαφορετική περίπτωση ο πελάτης χρεώνετε τα έξοδα που θα προκύψουν. Προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι στην κατάσταση που παραλήφθηκε. Οι επιστροφές των υποδημάτων θα πρέπει να γίνονται έτσι ώστε να μην καταστρέφετε το κουτί τους.

Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται (εκτός εάν είναι ελαττωματικά) τα εσώρουχα.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η τιμή των προϊόντων είναι  επιστρέφονται πλήρως (τα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνονται).

Ακύρωση παραγγελίας - Δικαίωμα υπαναχώρησης
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή της είτε να την επιστρέψετε μετά την παραλαβή της εντός 15 ημερών, καλώντας στο 210-3001709 είτε με αποστολή e-mail στο sales@sportheaven.gr

Προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και είναι στην αρχική κατάσταση και συσκευασία, όπως όταν παραλήφθηκε.

Οι επιστροφές και ειδικότερα των υποδημάτων θα πρέπει να συσκευάζονται έτσι ώστε να μην καταστρέφετε το κουτί τους.


Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείτε εντός 10 ημερών με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εφόσον η παραγγελία ήταν με αντικαταβολή είτε με ακύρωση της συναλλαγής εφόσον η πληρωμή ήταν με κάρτα ή Paypal.

Στην επιστροφή χρημάτων ο πελάτης χρεώνετε τα έξοδα επιστροφής τα οποία είναι 3,00 € (στην περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους στην παραγγελία, ο πελάτης δεν χρεώνετε με έξοδα).

Οι επιστροφές των υποδημάτων θα πρέπει να γίνονται έτσι ώστε να μην καταστρέφετε το κουτί τους.

Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται (εκτός εάν είναι ελαττωματικά) τα εσώρουχα.